CMZ SBD Drajver

SBD drajver je novi CMZ samostalni drajv bez četkica lansiran 2021. godine, sa najboljom italijanskom tehnologijom za svestranost i povezivanje. SBD drajver je pogodan za korišćenje i sa CMZ FCT kontrolerima i sa drugim kontrolerima različitih brendova koji koriste CODESIS 3.5. Karakteristike:
  • Interna programibilnost IEC61131.
  • 230V ili 400V u jednom kućištu.
  • Razvijeno i proizvedeno u Italiji.
  • Isplativo rešenje.
Opseg drajvera od 5A do 20A.   Dimenzije (VxŠxD): 178,3mm x 83,6mm x 189,2mm Težina: 0,85 kg   Ostatak ponude CMZ drajvera možete pogledati ovde. Čitav asortiman CMZ sistema automatizacije koje nudi Global-Trade YU možete da pogledate ovde, dok o samom brendu i kompaniji CMZ možete da pročitate na ovom linku.  

Istorija kompanije CMZ

Kompanija CMZ se pretežno fokusira na optimizaciju i pojednostavljenje industrijskih procesa. Na prvom mestu se uvek nalaze tehnološka istraživanja. CMZ proizvodi i nudi razne servo pogone za aplikacije kontrole kretanja. 1976. godine, nastaje CMZ kompanija koja se pretežno bavila proizvodnjom kontrolera i pogona, kao i tehničkim projektovanjem mikroprocesorskih sistema. Ova kompanija, sa sedištem u Italiji, danas proizvodi elektronske sisteme za upravljanje industrijskim kretanjem. Takođe u ponudi imaju rešenja za kretanje i kontrolu uključujući dizajn sistema, programiranje elektronike, HMI operaterskih panela, i još mnogo toga. Njihov tim broji preko 70 inženjera i tehničara. Istraživačka laboratorija u kojoj nastaje sva magija priznata je od strane italijanskog Ministarstva za naučna istraživanja.

POVEZANI PROIZVODI

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Global trade yu - UPIT- PROIZVOD

Hvala vam na
ukazanom poverenju

Vaš upit je uspešno poslat.

Ukoliko imate neka pitanja, možete nas pozvati na broj: +381 (0)21 714 631, +381 (0)63 514 763