CMZ TSC Drajver

TSC Drajver poseduje stepless tehnologiju koju je CMZ kreirado i razvio za aplikacije male brzine. Kroz kontrolu zatvorene petlje, koračni sinhroni stepless motor se može kontrolisati moduliranom strujom pomoću:
  • eliminisanje bilo kakvog problema zbog gubitka koraka.
  • smanjenje temperature motora.
U poređenju sa rešenjem bez četkica, na istoj veličini motora Stepless tehnologija obezbeđuje veći obrtni moment pri maloj brzini. To ga čini najpogodnijim za aplikacije pri malim brzinama. TSC Drajver ima obližnji pogon 48Vdc za kontrolu otvorenog lanca 3 koračna motora sa enkoderom. Rešenje koje nudi CMZ uključuje TSC pogon koji se isporučuje sa 3 koračna motora serije MM (prirubnica 60 mm). Steples motor takođe poseduje interfejs CANopen, kao i daisy chain connection. Ovaj model ima IP65 standard. CMZ STEPLESS tehnologija se primenjuje na samostalnim i obližnjim diskovima, koje su izabrali mnogi klijenti za svoje projekte automatizacije. TSC disk takođe može da bude opremljen bibliotekom uslužnih programa „TSC management“ koju je razvio CMZ. Dimenzije mm (V, Š, D): 185 x 70 x 55/70,5   Ostatak ponude CMZ drajvera možete pogledati ovde. Čitav asortiman CMZ sistema automatizacije koje nudi Global-Trade YU možete da pogledate ovde, dok o samom brendu i kompaniji CMZ možete da pročitate na ovom linku.

Istorija kompanije CMZ

1976. godine, nastaje CMZ kompanija koja se pretežno bavila proizvodnjom kontrolera i pogona, kao i tehničkim projektovanjem mikroprocesorskih sistema. Ova kompanija, sa sedištem u Italiji, danas proizvodi elektronske sisteme za upravljanje industrijskim kretanjem. Takođe u ponudi imaju rešenja za kretanje i kontrolu uključujući dizajn sistema, programiranje elektronike, HMI operaterskih panela, i još mnogo toga. Njihov tim broji preko 70 inženjera i tehničara, a istraživačka laboratorija u kojoj nastaje sva magija priznata je od strane italijanskog Ministarstva za naučna istraživanja.

POVEZANI PROIZVODI

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Global trade yu - UPIT- PROIZVOD

Hvala vam na
ukazanom poverenju

Vaš upit je uspešno poslat.

Ukoliko imate neka pitanja, možete nas pozvati na broj: +381 (0)21 714 631, +381 (0)63 514 763