CMZ NBD Drajver

NBD drajver ima obližnji pogon i omogućava upravljanje motorima sa rezolverom, inkrementalnim enkoderom, inkrementalnim enkoderom sa Holovim senzorom, apsolutnim enkoderom HIPERFACE.
Kompanija CMZ, koja je odgovorna za tehnologiju i dizajn koji stoje iza NBD drajvera, takođe nudi mnogobrojne servo pogone za aplikacije kontrole kretanja.
IP65 zaštita omogućava ugradnju NBD drajvova blizu motora, direktno na mehaniku mašine. Ovaj sistem je opremljen STO sigurnosnim funkcijama. Sabirnice polja CANopen DS402 i DS402 preko EtherCAT-a omogućavaju da se NBD drajver koristi i sa CMZ FCT kontrolerima. Takođe je drajver moguće koristiti i sa drugim kontrolerima različitih brendova koji koriste CODESIS 3.5. Dimenzije mm (V, Š, D): 122 x 100 x 200   Ostatak ponude CMZ drajvera možete pogledati ovde. Čitav asortiman CMZ sistema automatizacije koje nudi Global-Trade YU možete da pogledate ovde, dok o samom brendu i kompaniji CMZ možete da pročitate na ovom linku.

Istorija kompanije CMZ

1976. godine, nastaje CMZ kompanija koja se pretežno bavila proizvodnjom kontrolera i pogona, kao i tehničkim projektovanjem mikroprocesorskih sistema. Ova kompanija, sa sedištem u Italiji, danas proizvodi elektronske sisteme za upravljanje industrijskim kretanjem. Takođe u ponudi imaju rešenja za kretanje i kontrolu. To uključuje dizajn sistema, programiranje elektronike, HMI operaterskih panela, i još mnogo toga. Njihov tim broji preko 70 inženjera i tehničara. Istraživačka laboratorija u kojoj nastaje sva magija priznata je od strane italijanskog Ministarstva za naučna istraživanja.

POVEZANI PROIZVODI

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Global trade yu - UPIT- PROIZVOD

Hvala vam na
ukazanom poverenju

Vaš upit je uspešno poslat.

Ukoliko imate neka pitanja, možete nas pozvati na broj: +381 (0)21 714 631, +381 (0)63 514 763