CMZ – Step motori

Step motor, kompanije CMZ, poseduje inovativnu tehnologiju zasnovanu na modulaciji struje vektorske kontrole: STEPLESS TM Ovo je specifična tehnologija koju je u potpunosti razvio CMZ za aplikacije pri malim brzinama. Kroz kontrolu zatvorene petlje, koračni sinhroni step motor sa povratnom spregom enkodera može se kontrolisati moduliranom strujom pomoću:
  • Eliminisanja bilo kakvog problema zbog gubitka koraka.
  • Smanjenja temperature motora.
U poređenju sa rešenjem bez četkica, na istoj veličini step motora tehnologija bez stepena pruža mnogo veći obrtni moment pri maloj brzini. To ga čini najpogodnijim za širok spektar primena. Koračni motori su dostupni u 5 veličina sa obrtnim momentom od 2,8 Nm do 21 Nm. Mogu se isporučiti sa inkrementalnim enkoderom, kružnim ili AMP konektorima, kablovima (dužina na zahtev). CMZ STEPLESS tehnologija se primenjuje na samostalnim i obližnjim diskovima, koje su izabrali mnogi klijenti za svoje projekte automatizacije.   Ostatak ponude CMZ motora možete pogledati ovde. Čitav asortiman CMZ sistema automatizacije koje nudi Global-Trade YU možete da pogledate ovde, dok o samom brendu i kompaniji CMZ možete da pročitate na ovom linku.

Istorija kompanije CMZ

1976. godine, nastaje CMZ kompanija koja se pretežno bavila proizvodnjom kontrolera i pogona, kao i tehničkim projektovanjem mikroprocesorskih sistema. Ova kompanija, sa sedištem u Italiji, danas proizvodi elektronske sisteme za upravljanje industrijskim kretanjem. Takođe u ponudi imaju rešenja za kretanje i kontrolu uključujući dizajn sistema, programiranje elektronike, HMI operaterskih panela, i još mnogo toga. Njihov tim broji preko 70 inženjera i tehničara, a istraživačka laboratorija u kojoj nastaje sva magija priznata je od strane italijanskog Ministarstva za naučna istraživanja.

POVEZANI PROIZVODI

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Global trade yu - UPIT- PROIZVOD

Hvala vam na
ukazanom poverenju

Vaš upit je uspešno poslat.

Ukoliko imate neka pitanja, možete nas pozvati na broj: +381 (0)21 714 631, +381 (0)63 514 763