CMZ FCT200 programibilni kontroler

FCT200 programibilni kontroler, iz porodice FCT, sa jednim okvirom je kreirala i lansirala Italijanska kompanija CMZ. To je glavni CANOpen i može da komunicira sa CMZ diskovima, periferijama i drugim uređajima. Opremljen je PowerPC programabilnim mikroprocesorom prema standardu IEC61131. To je rešenje visokih performansi i napornog rada za kontrolu više osa (do 8 osa). FCT200 programibilni kontroler integrisan je sa upravljanjem osovinama tipičnim za CMZ radni režim. Takođe može biti integrisan sa drugim CMZ bibliotekama i pruža tipične funkcionalnosti najčešćih aplikacija. Omogućavajući korisnicima da razviju sopstvene biblioteke sa IEC61131 pristupom.   FCT200 programibilni kontroler može da se upravlja u razvojnim okruženjima IEC61131: CODESIS – 4CONTROL zaštićeno okruženje koje je razvio CMZ, opremljeno sa 5 programskih jezika (strukturirani test, lista instrukcija, dijagram funkcionalnih blokova, merdevinasti dijagram, sekvencijalni dijagram toka). FCT200 je opremljen sa 1 ili 2 CAN porta. Takođe može biti opremljen sa PROFIBUS/IO portom.   Dimenzije (VxŠxD): 170mm x 54mm x 110mm Težina: 0,8kg  
Ostatak ponude master kontolera možete pogledati ovde. Čitav asortiman CMZ sistema automatizacije koje nudi Global-Trade YU možete da pogledate ovde, dok o samom brendu i kompaniji CMZ možete da pročitate na ovom linku.  

Istorija kompanije CMZ

Kompanija CMZ se pretežno fokusira na optimizaciju i pojednostavljenje industrijskih procesa. Na prvom mestu se uvek nalaze tehnološka istraživanja. CMZ proizvodi i nudi razne servo pogone za aplikacije kontrole kretanja. 1976. godine, nastaje CMZ kompanija koja se pretežno bavila proizvodnjom kontrolera i pogona, kao i tehničkim projektovanjem mikroprocesorskih sistema. Ova kompanija, sa sedištem u Italiji, danas proizvodi elektronske sisteme za upravljanje industrijskim kretanjem. Takođe u ponudi imaju rešenja za kretanje i kontrolu uključujući dizajn sistema, programiranje elektronike, HMI operaterskih panela, i još mnogo toga. Njihov tim broji preko 70 inženjera i tehničara. Istraživačka laboratorija u kojoj nastaje sva magija priznata je od strane italijanskog Ministarstva za naučna istraživanja.

POVEZANI PROIZVODI

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Global trade yu - UPIT- PROIZVOD

Hvala vam na
ukazanom poverenju

Vaš upit je uspešno poslat.

Ukoliko imate neka pitanja, možete nas pozvati na broj: +381 (0)21 714 631, +381 (0)63 514 763