CMZ IBD Drajver

IBD drajver poseduje pogon sa integrisanom elektronikom i IEC 61131 programabilnošću. Time nudi maksimalnu kontrolu i snagu u kompaktnom prostoru.
Zahvaljujući decentralizaciji pogona direktno na motoru, arhitektura mašine je pojednostavljena. Smanjeno je ožičenje, linearniji dizajn mašine je uprošćen, a procesi su pravilno optimizovani i sve efikasniji.
Motori bez četkica su dostupni sa obrtnim momentom od 1,2 do 30 Nm.
Svaki model se može razviti sa rešenjima dizajniranim po specifičnom projektu proizvođača, ali pre toga treba uzeti u obzir elektroniku i mehaniku.
IBD pogoni poseduju neke od najinovativnijih komponenti za kontrolu pokreta, zahvaljujuči italijanskom kvalitetu i snažnoj tehnološkoj integraciji između CMZ elektronike i elektromehaničkih komponenti.
IBD drajver je pogodan za korišćenje i sa CMZ FCT kontrolerima. Može se koristiti i sa drugim kontrolerima različitih brendova koji koriste CODESIS 3.5.PROFINET RT dostupan na modelima IBD prirubnica 60.
UL sertifikat za IBD prirubnicu 60.
Ostatak ponude CMZ drajvera možete pogledati ovde. Čitav asortiman CMZ sistema automatizacije koje nudi Global-Trade YU možete da pogledate ovde, dok o samom brendu i kompaniji CMZ možete da pročitate na ovom linku.

Istorija kompanije CMZ

Kompanija CMZ se pretežno fokusira na optimizaciju i pojednostavljenje industrijskih procesa. Na prvom mestu se uvek nalaze tehnološka istraživanja. CMZ proizvodi i nudi razne servo pogone za aplikacije kontrole kretanja. 1976. godine, nastaje CMZ kompanija koja se pretežno bavila proizvodnjom kontrolera i pogona, kao i tehničkim projektovanjem mikroprocesorskih sistema. Ova kompanija, sa sedištem u Italiji, danas proizvodi elektronske sisteme za upravljanje industrijskim kretanjem. Takođe u ponudi imaju rešenja za kretanje i kontrolu uključujući dizajn sistema, programiranje elektronike, HMI operaterskih panela, i još mnogo toga. Njihov tim broji preko 70 inženjera i tehničara. Istraživačka laboratorija u kojoj nastaje sva magija priznata je od strane italijanskog Ministarstva za naučna istraživanja.  

POVEZANI PROIZVODI

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Global trade yu - UPIT- PROIZVOD

Hvala vam na
ukazanom poverenju

Vaš upit je uspešno poslat.

Ukoliko imate neka pitanja, možete nas pozvati na broj: +381 (0)21 714 631, +381 (0)63 514 763