Cart

Press Enter / Return to begin your search.


Firma “Global – Trade YU” d.o.o., osnovana je 1997. godine i od tada je opremila nove i revitalizovala postojeće proizvodne pogone. O kvalitetu najbolje svedoči poslovna uspešnost korisnika naše opreme širom Srbije, ali i u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Madjarskoj…

Ponosni smo što naš prodajni program čine mašine i oprema renomiranih svetskih proizvođača koji se po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda nalaze u samom svetskom vrhu.

Naša kompanija pružiće svojim klijentima besplatne savete i projektovaće optimalne modele proizvodnog sistema kako bi postojeća proizvodnja postala efikasnija. Svojom ponudom mašina i opreme možemo da unapredimo i zaokružimo kompletan proces proizvodnje, od krojenja materijala do finalne obrade gotovog odevnog predmeta. Zahvaljujući velikoj fleksibilnosti, u stanju smo da odgovorimo na svaki zahtev pre svega kupca, ali i stranog partnera čiji smo ovlašćeni zastupnik.

Da bismo zadovoljili potrebe naših kupaca, i nakon kupovine opreme, sa minimalnim vremenom odziva, obezbeđujemo stalnu logističku podršku u smislu održavanja, servisa, nabavke rezervnih delova kao i naknadnog unapređenja procesa proizvodnje.