CMZ FCT300 Programibilni kontroler

Programibilni kontroler FCT300 je višeosni kontroler pokreta iz FCT serije Cmz Sistemi Elettronici. To je rešenje visokih performansi, za kontrolu do 99 osa. Može se programirati u skladu sa standardima IEC61131. Sistem koji koriste je EtherCAT master i kontroler prilagođava Precise MKKS operativni sistem u realnom vremenu sa drajverima istog proizvođača. Programibilni kontroler FCT300 može da se upravlja kroz IEC61131 razvojna okruženja: CODESIS – 4CONTROL zaštićeno okruženje koje je razvio CMZ opremljen sa 5 programskih jezika (strukturirani test, lista instrukcija, dijagram funkcionalnih blokova, merdevinasti dijagram, sekvencijalni dijagram toka). FCT300 je opremljen sa 1 ili 3 EtherCAT porta i 2 ili 4 CAN porta. Takođe može biti opremljen sa PROFIBUS/IO ili ETHERNET/IP portom. Dimenzije (VxŠxD): 250mm x 78mm x 165mm. Težina: 1,8kg
 
Ostatak ponude master kontolera možete pogledati ovde. Čitav asortiman CMZ sistema automatizacije koje nudi Global-Trade YU možete da pogledate ovde, dok o samom brendu i kompaniji CMZ možete da pročitate na ovom linku.  

Istorija kompanije CMZ

Kompanija CMZ se pretežno fokusira na optimizaciju i pojednostavljenje industrijskih procesa. Na prvom mestu se uvek nalaze tehnološka istraživanja. CMZ proizvodi i nudi razne servo pogone za aplikacije kontrole kretanja. 1976. godine, nastaje CMZ kompanija koja se pretežno bavila proizvodnjom kontrolera i pogona, kao i tehničkim projektovanjem mikroprocesorskih sistema. Ova kompanija, sa sedištem u Italiji, danas proizvodi elektronske sisteme za upravljanje industrijskim kretanjem. Takođe u ponudi imaju rešenja za kretanje i kontrolu uključujući dizajn sistema, programiranje elektronike, HMI operaterskih panela, i još mnogo toga. Njihov tim broji preko 70 inženjera i tehničara. Istraživačka laboratorija u kojoj nastaje sva magija priznata je od strane italijanskog Ministarstva za naučna istraživanja.

POVEZANI PROIZVODI

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Global trade yu - UPIT- PROIZVOD

Hvala vam na
ukazanom poverenju

Vaš upit je uspešno poslat.

Ukoliko imate neka pitanja, možete nas pozvati na broj: +381 (0)21 714 631, +381 (0)63 514 763