q MADEIRA Štender za konac → Global Tradeyu

MADEIRA Štender za konac

art: 050CO18

Ako ste profesionalac ili početnik kada je u pitanju šivenje, štender za konac će Vam kad tad biti potreban. Sa rastom kolekcije konca povećava se i rizik za neurednim stolom.

Izbegnite haos uz drveni štender za konac, modernog dizjna, idealan za raspoređivanje do 18 velikih kalema.

Stalak za konce je jednostavan za postavljanje i može se montirati na sto jer ne zauzima puno prostora. Takođe se lako može okačiti o zid kao nosač konca za bolju preglednost pribora i dostupnih boja.

Organizacija konca nikad nije bila lakša!

 

Ako ste profesionalac ili početnik kada je u pitanju šivenje, štender za konac će Vam kad tad biti potreban. Sa rastom kolekcije konca povećava se i rizik za neurednim stolom. Izbegnite haos uz drveni štender za konac, modernog dizjna, idealan za organizaciju konca sa velikim kalemom koji ne mogu uvek stati na mašine za šivenje. Stalak za konce je jednostavan za postavljanje i može se montirati na sto jer ne zauzima puno prostora. Takođe se lako može okačiti o zid kao nosač konca za bolju preglednost pribora i dostupnih boja. Organizacija konca nikad nije bila lakša! Za više informacija o tome zašto i kako štender za konac olakšava rad, mozete posetiti link sa tekstom na engleskom jeziku ovde. Ostatak ponude najkvalitetnijieg konca i pribora za vez možete pogledati na linku, i čitav asortiman proizvoda i brendova koje nudi Global-Trade YU možete da pogledate ovde.

POVEZANI PROIZVODI

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Global trade yu - UPIT- PROIZVOD

Hvala vam na
ukazanom poverenju

Vaš upit je uspešno poslat.

Ukoliko imate neka pitanja, možete nas pozvati na broj: +381 (0)21 714 631, +381 (0)63 514 763