MADEIRA Špric olovka za podmazivanje

art: 050RL10G

Špric olovka za fino i precizno podmazivanje teže dostupnih mehanizama šivaćih i vez mašina.

Iglom dugačkom čak 65mm, možete lako doći do inače teško dostupnih delova koje treba podmazati.

Špric olovka sadrži najkvalitetnije sintetičko providno ulje za podmazivanje mašina za šivenje i mašina za vez.

Ukoliko se odlučite za Madeira špric olovku, takođe dobijate gumenu kapicu za pokrivanje igle, kao i patent kesicu za olovku koja sprečava nepoželjno curenje ulja.

Kada se ulje potroši, olovku je moguće dopuniti.

 

Način upotrebe:

Postavite vrh iglice pored područja koje želite podmazati. Laganim i nežnim stiskom gornjeg dela olovke, dozirajte kap ili dve ulja.

 

NAPOMENA: Obavezno pročitajte uputstvo za održavanje Vaše mašine pre podmazivanja.

    Više o tome zašto je važno redovno podmazivati mašine za šivenje i vez, pročitajte u tekstu na engleskom jeziku na sledećem linku. Ostatak ponude najkvalitetnijeg pribora za vez možete pogledati na linku, i čitav asortiman proizvoda i brendova koje nudi Global-Trade YU možete da pogledate ovde.  

Istorija kompanije Madeira

Kompanija Madeira, sa sedištem u Nemačkoj, već skoro 100 godina svoje poslovanje je posvetila proizvodnji najkvalitetnijih i najfinijih niti za vez. Sve je počelo 1919. godine kada je osnovana porodična kompanija pod nazivom „Burkhardt & Schmidt“. Tada se najviše proizvodio konac od pamuka. 1950-ih, Madeira postaje prva kompanija koja je uspešno lansirala visokokvalitetni konac za vez od viskoze, za komercijalnu industriju veza. Konac ostvaruje veliku popularnost i dobija naziv “Madeira No.40” . Madeira je danas postavila standard kada je u pitanju proizvodnja konca. Ekološki prihvatljiva proizvodnja sa specijalnim tehnikama, čuva životnu sredinu i ostavlja minimalne posledice, dok kvalitet uvek ostaje vrhunski!

POVEZANI PROIZVODI

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Global trade yu - UPIT- PROIZVOD

Hvala vam na
ukazanom poverenju

Vaš upit je uspešno poslat.

Ukoliko imate neka pitanja, možete nas pozvati na broj: +381 (0)21 714 631, +381 (0)63 514 763